Eлектронска наплата на Ј.П “КОМУНАЛЕЦ”

  • За да се изврши преглед и/или плаќање на сметки преку електронскиот систем за наплата, потрeбно е да се пристапи кон заштитениот дел од страната. Тоа се прави со кликнување на линкот означен со “ПЛАТИ ОНЛАЈН”.
  • Со кликање на линкот се пристапува до системот за електронска наплата во кој се влегува со претходна проверка на идентитетот на кориснникот.

Плати Онлајн    Упатство за електронска наплата

Контакти

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Водовод: + 389 43 414 018
 Хигиена: + 389 43 410 917
 Капела: + 389 43 416 660
Индустриска бб, 1430 Кавадарци

Ј.П Комуналец

Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.