АПЕЛ: Комињето и шутот да се носат на депонијата

komunije vo kontejneri

Апел до граѓаните на општина Кавадарци. Се апелира и замолува до граѓаните, комињето и шутот да се носат на депонијата, а не да го исфрлаат во контејнерите од 1.1m3 бидејќи ѓубрарките не можат да се подигнат, истите се оштетуваат и се празнат рачно. 

Ви благодариме за разбирањето.

 

Контакти

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Водовод: + 389 43 414 018
 Хигиена: + 389 43 410 917
 Капела: + 389 43 416 660
Индустриска бб, 1430 Кавадарци

Ј.П Комуналец

Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.