Сектори и одделенија

 • СЕКТОР ЗА ЗАЕДНИЧКИ РАБОТИ:
 • Одделение за општи и правни работи;
 • Одделение за финансии;
 • Одделение за изготвување и дистрибуција на сметки и следење на наплата;
 • Одделение за јавни набавки;
 • Одделение за гробишта (управување со гробишта);
 • Одделение за пазар(и).

  • СЕКТОР ЗА ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА:
 • Одделение за градска и селска мрежа;
 • Одделение за канализација, изворски дел и доводи.

  • СЕКТОР ЗА КОМУНАЛНА ХИГИЕНА:
 • Одделение за износ на смет;
 • Одделение за јавна хигиена;
 • Одделение за хортикултура;
 • Одделение за одржување на механизација и возила.
 •  

  Контакти

   

    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
   Водовод: + 389 43 414 018
   Хигиена: + 389 43 410 917
   Капела: + 389 43 416 660
  Индустриска бб, 1430 Кавадарци

  Ј.П Комуналец

  Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.