Eлектронска наплата на

Ј.П “КОМУНАЛЕЦ” Кавадарци

 

24/7 електронски сервис на еден клик од вас:

- Преглед и плаќање на сметки
- Пријава на состојба на водомер
- Промена на кориснички податоци
- Добивање на ел.сметка

 

Е-Наплата Контактирајте не

Контакти

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Водовод: + 389 43 414 018
 Хигиена: + 389 43 410 917
 Капела: + 389 43 416 660
Индустриска бб, 1430 Кавадарци

Ј.П Комуналец Кавадарци

Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.