Пепел

  • На 32 локации поставени канти за фрлање на пепел

    komunalec pepel

    Се известуваат граѓаните на Општина Кавадарци дека ЈП Комуналец на 32 локации во градот постави метални канти за фрлање на пепел, веднаш до контејнерите. Се замолуваат граѓаните пепелта да ја фрлаат во нив за да се избегне палење и уништување на контејнерите за смет.

Контакти

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Водовод: + 389 43 414 018
 Хигиена: + 389 43 410 917
 Капела: + 389 43 416 660
Индустриска бб, 1430 Кавадарци

Ј.П Комуналец Кавадарци

Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.