Вода

  • Реновирање на објектот за наплата на градски Зелен Пазар

    1

    Се известуваат граѓаните на општина Кавадарци дека од ден 24.10.2017 поради реновирање на објектот за наплата на градски Зелен Пазар, наплатната служба на ЈП КОМУНАЛЕЦ КАВАДАРЦИ нема да биде во можност да врши наплата на сметки се до завршување на реновирањето и санацијата на објектот.

Контакти

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Водовод: + 389 43 414 018
 Хигиена: + 389 43 410 917
 Капела: + 389 43 416 660
Индустриска бб, 1430 Кавадарци

Ј.П Комуналец Кавадарци

Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.