Девет месечен извештај за работењето на ЈП Комуналец Кавадарци за период од 01.01- 30.09.2020

devetmesecen 2020

Извештајот за работењето и преглед на трошоците за период 01.01.2020 до 30.09.2020 год. може да го превземете >> овде <<

Со почит,

ЈП Комуналец, Кавадарци

 

Контакти

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Водовод: + 389 43 414 018
 Хигиена: + 389 43 410 917
 Капела: + 389 43 416 660
Индустриска бб, 1430 Кавадарци

Ј.П Комуналец Кавадарци

Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.