Извештај за работењето на ЈП Комуналец Кавадарци за период 01.01.2021 до 31.12.2022 год. (3)

financial reports

Извештај за работењето на ЈП Комуналец Кавадарци од 01.01.2021 до 31.12.2022 година може да го превземете >> овде <<

Приходи и расходи за работењето на ЈП Комуналец Кавадарци од 01.01.2021 до 31.12.2022 година може да го превземете >> овде <<

Со почит,

ЈП Комуналец, Кавадарци

 

Контакти

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Водовод: + 389 43 414 018
 Хигиена: + 389 43 410 917
 Капела: + 389 43 416 660
Индустриска бб, 1430 Кавадарци

Ј.П Комуналец Кавадарци

Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.