Јавен Повик за субвенционирање на сметки за комунални услуги на граѓани изложени на социјален ризик

financial reports


Јавен Повик за субвенционирање на сметки за комунални услуги на граѓани изложени на социјален ризик може да го превземете >> овде <<

Со почит,

ЈП Комуналец, Кавадарци

 

Контакти

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Водовод: + 389 43 414 018
 Хигиена: + 389 43 410 917
 Капела: + 389 43 416 660
Индустриска бб, 1430 Кавадарци

Ј.П Комуналец Кавадарци

Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.