Извештај за работењето на ЈП Комуналец за период од 01.01- 30.06.2021

devetmesecen 2020

Извештајот за работењето и преглед на трошоците за период 01.06.2021 до 30.06.2021 год. може да го превземете >> овде <<

Приходите и разходите за истиот период може да ги погледните  >> овде <<

Контакти

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Водовод: + 389 43 414 018
 Хигиена: + 389 43 410 917
 Капела: + 389 43 416 660
Индустриска бб, 1430 Кавадарци

Ј.П Комуналец Кавадарци

Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.