Цени за вода и канализација на ЈП Комуналец Кавадарци за период 2021-2023 год

ceni i programa

Цени за вода и канализација на ЈП Комуналец Кавадарци за период 2021-2023 година, донесени од Управен одбор на претпријатието со дадена согласност од Совет на Општина Кавадарци. Податоците може да го превземете >> овде <<

Контакти

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Водовод: + 389 43 414 018
 Хигиена: + 389 43 410 917
 Капела: + 389 43 416 660
Индустриска бб, 1430 Кавадарци

Ј.П Комуналец

Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.