Покана за доставување на понуди за изведба на градежни и инженерски работи во Општина Кавадарци, Програма за водовод и канализација Македонија, фаза II

HR Document Management 1024x480

- Македонската верзија од понудата за изведба на градежни и инженерски работи во Општина Кавадарци можете да ја превземет  >> овде <<

- Англиската верзија од понудата за изведба на градежни и инженерски работи во Општина Кавадарци можете да ја превземете  >> овде <<

Контакти

 

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 Водовод: + 389 43 414 018
 Хигиена: + 389 43 410 917
 Капела: + 389 43 416 660
Индустриска бб, 1430 Кавадарци

Ј.П Комуналец Кавадарци

Претпријатието дејноста од јавен интерес ја врши трајно и без прекин и неговата работа е јавна и транспарентна, во согласност со Законот, овој Статут и другите прописи со кои се уредуваат условите и начинот на вршење на дејност од јавен интерес.